Den færdige suppe med naanbrød - og lidt grønt pynt *S*
Fjern de hvide sener fra kyllingekødet og skær det i 1 cm skrå strimler. Bring bouillonen i kig i en gryde. Tilsæt champignon, kyllingekød, forårsløg, salt og peber. Kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. (Obs: jeg kogte min ved ret høj varme, ups! - og i ca. 3-4 min). Smag den til.
I følge opskriften skulle man lave flødskum til som topping med frisk karse i, men det gad jeg altså ikke :)
Skal siges jeg brugte en del mindre forårsløg (men ok, er ikke vild med alt for mange bløde løg såeh det bestemmer man selv).
Synes det smagte dejligt, dog kunne den godt have haft lidt mere smag, måske en hjemmelavet suppe (kogt på kylling) havde været endnu bedre. Og ja ellers må den jo bare smages til. Det kan godt anbefales ikke at skære kødstykkerne så store, så de bedre passer i størrelserne til champignons'ne.
Alt i alt synes jeg det smagte godt og det var en super nem opskrift. Jeg serverede naanbrød til
God aften.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar